Pages

23 Oktober 2009

Dinner Malam Tadi

Malam tadi ingatkan nak masak daging masak merah. Nak tiru dari blog ieta tapi disebabkan daging tu masih keras, aku masak hujung minggu ni je la. Buka kabinet nampak pulak sardin dalam tin. Apalagi.... gambar di bawah ni la hasilnya. Korang layan je la gambar lauk aku malam tadi.

Sardin masak kicap. Senang dan ringkas.

Sambal belacan sebagai pembuka selera.

Ada juga hirisan timun sebagai ulam.
Selamat menjamu selera hehehehe.......

7 ulasan:

  1. jieda, sambal kau tu dah tengok ke protin dia banyak mana dlm belacannya... hahaha... aku pun nak masak sadin malam ni...

    BalasPadam
  2. Sardin dengan nasi panas2....ooollaala...

    BalasPadam
  3. hehe..simplenyer..tp sodap tu layan ngn nasi panas2 kan..alola..teringin nk berlauk sardin la pulok..hikhik..

    BalasPadam
  4. jieda ~ dina

    tak tengok pun..yang penting perut kenyang hahaha

    BalasPadam
  5. mamalieyna...sebenarnya masa tu malas nak masak yang lain

    BalasPadam
  6. samalah lauk kita malam tadi... sardin gak... tp ada telur dadar, takder sambal belacan... hohoho..

    BalasPadam

Terima kasih di atas kesudian komen kalian