Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
29 September 2010

Comei Lotte Contest by Jaijina

Salam.. contest kali ni datangnya dari blog JAIJINA. Gambar yang aku pertaruhkan seperti di bawah.

Nama Anak: Nurlyana Balqis Bt. Ahmad Faizal
Umur: 3 tahun 9 bulan
Nama Ibu: Jieda

Balqis nampak comel dalam gambar ini kerana bukan senang aku nak suruh dia bergambar dengan memberikan pose yang menarik. So, bila dia buat aksi manja camni, cepat-cepat aku snap gambar.

3 kawan blogger yang aku nak tag ialah
1. Syamila
2. Mazlina
3. Nurie


Jika ada yang nak join tu bolehlah korang terjah ke SINI

2 patah-patah kata:

az rina a.k.a jaijina berkata...

okey, saya dah review n3 ni..syarat² semua complete..good luck ye..

btw, thanks sudi join contest saya ni ye ^_^

Jieda berkata...

jaijina ~ thanks kerana review