Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
18 Jun 2009

Jawab Tag


1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.
Dah letak pun.

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.
** Kawan yang aku kenal dari forum CESB dan masih berhubung sehingga kini.
** Sporting.
** Pandai masak.
** Tak lokek ilmu.
** Dan yang terakhir..kalau berbual, aku rasa lebih banyak gelak dari bercakap hehehe......

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
** Sudah tentu la suka baca novel
** Suka berangan
** Serangga yang paling aku takut ialah lipas
** Suka pegi shopping time banyak duit
** Kalau jalan jauh dalam keta mesti ada snek ringan
** Suka dengar lagu rock tahun 80an dan 90an
** Suka citer aksi, hantu dan fantasi
** Akan merasa puas dan seronok jika buat sesuatu perkara pastu ada orang puji
** Sanggup pergi tempat yang agak jauh dari rumah semata-mata nak cari hanya 1 barang je
** Mudah kesiankan kat orang

Jenuh gak nak jawab soalan ni ye huhuhu

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.
Hmmm...nanti-nanti la aku pikir sape yang aku nak bagi ye hehehe

3 patah-patah kata:

Sulela berkata...

Aku lebih banyak gelak ye? ahahahahaha

Nursuzry berkata...

ko mmg kaki gelak heeee... --> geletek lela

azieazah berkata...

nak tumpang gelak jugak lah... hehehe...