Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
01 September 2009

Takuttttt

Minggu lepas office mate aku yang duduk bersebelahan ngan aku demam. Disebabkan kerja yang bertimbun nak siapkan, dia datang jugak ke opis. Akibat dah tak tahan agaknya office mate aku tu hanya kerja setengah hari je, katanya nak ke klinik.Bila dia telefon ke office, doktor bagi mc 3 hari. Pagi ni bila aku datang kerja je aku dikejutkan berita anak office mate aku tu positif H1N1. Aku cuak jugak ni maklum la minggu lepas office mate aku demam.

7 patah-patah kata:

phalla berkata...

you site his nice, could you exchange my link?
here is my link
I hope you can share friend ship me..
http://khmerlovenews.blogspot.com
thanks you in advance

maiyah berkata...

salam.. jgn pikir akan kene ler.. pikir Insyaallah aku ada perlindungan dari Allah. Moga kita dihindarkan dr penyakit

dina berkata...

pakai mask! pakai mask!

azieazah berkata...

Banyakkan ambil vitamin... Doa semoga dijauhi..

MuMMy 2 Haqq berkata...

insyaallah takde ape2..

Watierman berkata...

Jeida...are you akay???? nape dah banyak hari senyap ni????Akak doakan moga Adik akak ni sihat hendaknya...Amin!

Jieda berkata...

kak maiyah ---> thanks atas nasihat akak tu

dina ---> tengah pakai la ni hehehe

azieazah ---> mudah mudahan dijauhi segala penyakit

mummy 2 haqq ---> InsyaAllah

Kak Watie ---> Saya okay kak cuma beberapa harini je malas sikit nak update blog hehehe