Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
05 Ogos 2011

2 Kali Aku Terlepas Rezeki


Assalammualaikum..
Tiba-tiba mood sedih pulak. Yang buat aku sedih sebab aku dah terlepas 2 kali kemenangan giveaway yang aku join. Sekali pada bulan lepas ketika aku memenangi referral terbanyak di blog Pink Ummi dan yang kedua ni di blog Akiratoriza. Mula-mula nak claim tapi disebabkan cabutan baru telah dibuat maknanya aku anggap je la tiada rezeki. So.. korang yang rajin join giveaway atau contest tu rajin-rajinlah check blog yang dah umukan pemenang agar rezeki korang tak terlepas

4 patah-patah kata:

Watierman, rmanbkr berkata...

Teruskan mencoba!

INTAN berkata...

hhihiiii...dont be sad..rezeki ada di mana2.. =)

amiey lee berkata...

takpa mungkin rezeki di lain tempat.. insyaAllah

puanbee berkata...

laa terlepas maknya bukan rezeki akk lah tu :)