Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
03 Ogos 2011

Eksklusif: Golden Churn ada DNA babi

Assalammualaikum..
Info ni aku dapat masa aku tengok kat wall facebook member opis aku. So, kepada pembuat kek dan biskut berhati-hati daam pemilihan butter untuk membaking. Hisshh.. sekarang ni macam-macam. Kalau tahun lepas pasal minyak sapi ada DNA Babi, kali ni butter pula. Nak baca info lanjut? Cepat-cepat klik di SINI

2 patah-patah kata:

cik sue ;) berkata...

smua bende nak leta vavi. nape ntah..huhu

Rai berkata...

kes ni dah agak lama sebenarnya tapi ramai masih tak tahu.. dapat tahu masa kes kata secret recipe ada DNA babi tu..

menurut sumber kopi kluang tu ada DNA babi sbb digoreng dengan butter golden churn.