Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
14 Julai 2010

Aku keliru

Salam pagi semua... setelah kesibukan melanda, barulah harini nak update entri yang tertunggak. Harini nak citer pasal iklan dari Nuffnang. Korang perasan di side bar aku tu ada iklan KL DRAGON. Aku dapat iklan ni pada petang khamis lepas. Masa mula-mula dapat tu, dan nampak iklan tu sentiasa ada kat blog, aku dah happy sebab pada firasat aku iklan tu mungkin buffered dan pada keesokan harinya bila aku buka akaun nuffnang, aku hampa. Takde pun tertera iklan tu kat buffered earning. Aku memang confuse sebab setau aku bila kita dapat iklan buffered, iklan tu akan ada je biarpun kita refresh beberapa kali.




Aku nak tanya ni, pernah tak sesiapa yang mengalami seperti yang aku alami.

16 patah-patah kata:

Salmia berkata...

penah jugak jd mcm ni. dulu ada ads yg selalu keluar tiap masa tp xlekat jd be pun. huhuhu

Lagenda berkata...

ye..mak pun melalui perkara yang sama smlm..tp bila check sekali dan berkali2 kat acc NN tu, baru timbul status iklan mak..BE lagii...

Kie-yu berkata...

ada gak kak
maybe advertisor belum decide nk buffered kot?

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ berkata...

akak selalu dapat gitu jieda.. ingatkan BE tp tak de pun.. mmg pelik..

eh akak still tak dpat cek tu lg tau.. dah bg email kat nuff tp nuff belum balas lagi

sujairi berkata...

tengah dalam proses tu.. kena bersabar.. kadang2 bila dah dapat payment baru muncul semuanya..

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

sy lg kompius status glitterati dh kne tarik apehal tah grrrrrrr

akuvision berkata...

huhuhu, same goes to me. NBL is always like that i see

iniAKU berkata...

same la, ak pon penah gak dpt cmtu.
lepas bape kali chek baru kuar BE.

Nur Hayaty berkata...

samalah...penah tulis entry pasal menda ni...ada blogger reponse..dia ckp iklan tu iklan kempen...maksudnya..keluar sekejap2 je..kalo iklan tu kuar then ada org click..duit masyuk la.......sy tak tau explaination sy betul ke tak...tp apa yang dia ckp lebih kurg cm tuh la...perasaan tak ada kempen kat bwh sekali...itu adalah history iklan kejap2 yang kuar tu..=]

suzzsuzie berkata...

sy pulak bru register nuff...the next day dpt glitteri..pas tu tak tau camane nk check BE ke metered ke apa...nk kena study lg apa bnda tu sumer

jaya jr berkata...

tetibe je rase nk masukkan lagu bunkfes..

aku keliru menjadi buntu,
arah yg ingin ku tuju,
blablabla...kui3a

caliph shuriken berkata...

jgn ni iklan 3rd party dh laa, % mybe sentiasa dpt 0...

Izan Ishak berkata...

pernah juga dpt camtu, tp bukan BE...pelik lah...

mahira oya berkata...

penah kene..tp rase mmg camtu..
kejap jer mende tuh..

+akufobia+ berkata...

tak kisah.haha.

cikmin berkata...

yap..pernah jugak..masa mula2 kemucunculan dragon tak lama dulu..kali ni tak dpt pulak..