Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
07 April 2011

Duit Youthsays Dah Ada Dalam Akaun

Assalammualaikum.. harini aku rasa seronok sebab duit dari Youthsays yang aku cashout lebih kurang 3 minggu yang lepas dah ada dalam akaun Maybank aku. Inilah first time aku cash out setelah hampir 2 tahun aku register. Asalnya aku ni tak berapa aktif sangat tapi sejak akhir-akhir ni aku rasa baik aku aktifkan balik. Ditambah pula dengan survey dan kempen yang agak banyak tu yang amountnya meningkat cepat. Terima kasihlah kepada kawan-kawan yang sudi klikkan kempen Youthsays aku tu. Amount yang aku cashout untuk permulaan ni hanyalah RM51. Aku nak tengok dulu samaada Youthsays ni adalah scam atau tidak dan sekarang terbukti Youthsays memang jujur

Pada sesiapa yang nak dapat duit lebih selain dari heartbeat dan ChurpChurp, apa kata korang join juga Youthsays ni. Nak register klik je di SINI. Register Youthsay ni percuma je.



8 patah-patah kata:

Puanbee berkata...

akk besnyer hikss...

Jieda berkata...

Puanbee ~ skang ni mood tengah gumbira he3

Fadzillah Kamarudin berkata...

=)

caliph shuriken berkata...

congratz ^^

mamalieyna berkata...

waaa bestnye..eina cuma ada nuff jer, itu pun dh tak beranjak amountnya..

maya amir berkata...

youthsays ni rival Churp2 & nuffnang tak? ke different eh?

Lin Azlina berkata...

saya pny ys baru rm44 ni..lmbat beno nk cash out

HAJAR AZMAN :| berkata...

kak, duit kte cpt brtmbah kalau kte invite org kan? ade limit ke jmlah yg kte invite?

nt akk balas komen ni dkt blog sye ye. kt entry mne2 je. thanks~