Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
26 April 2011

Kemilau Cinta Karmila Diubah Masa Siaran

Assalammualaikum.. setiap Isnin hingga Khamis pukul 11 malam je, aku mesti tengok sinetron Indon Kemilau Cinta Karmila. Dari episod 1 hingga episod 30 aku tak pernah ketinggalan tengok. Malam tadi, tengah tengok Seniman Bujang Lapok, aku klik button info di remote astro, saja nak tengok cerita apa yang best kat tv, bila sampai astro Prima je aku tengok bukan Kemilau Cinta Karmila tapi citer Encantadia (*tak silap aku*). Alamak... frustnya. Dahlah aku menunggu sambungan dari Jumaat lepas.

Jadinya kesimpulan kat sini, aku bengang betul dengan Astro ni. Sukahati dia je nak tukar masa siaran. Bila check balik, rupa-rupanya cerita Karmila tu diganti pukul 4 petang. Dah tentu aku kerja, memang confirm tak dapat tengok. Kang kalau aku complain kat Astro, nak ke dorang layan ye?

4 patah-patah kata:

Ayu Hashim berkata...

assalam perkenalan.. ayu pun follow cieta kamila nie.. padanlah malam td tekan 105.. xde cieta tu..ingat dah abis.. cehhhh.. tukar siaran ke?? adehhh.. xdenya astro nak layan kita nie.. hehehe..

Jieda berkata...

Ayu Hashim ~ sampai harini masih lagi frust rasanya.sukati je la astro ni kan

Eye_nee berkata...

Padan la tak der mlm td..kita ni cepat2 la siap tgk kan buku sekolah anak2 nak tgk citer kamila...kalau pukul 4 ptg alamat tak dapat la nak tgk...Aduhai Astro ni....

Tanpa Nama berkata...

untuk pihak astro, saya cadangkan agar sinetron KERMILAU CINTA KARMILA ditayangkan semula ISNIN - JUMAAT jam 11 MLM. DI ASTRO PRIMA. Ramai yg ingin menonton sinetron ini akan TERLEPAS SEMUA EPISOD INI.
Di harap pihak ASTRO dapat menukar semula cerita ECANTADIA ini pada sebelah petang. Kerana cerita ini dan jalan ceritanya MEMBOSANKAN! dan TIDAK SESUAI DITAYANGKAN pada waktu malam. saya harap PIHAK ASTRO akan membuat perubahan SECEPAT NYA.