Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
28 April 2011

Sazzy Falak Dah Bersalin


Assalammualaikum.. aku nak ucapkan tahniah buat Sazzy Falak dan Nash di atas kelahiran anak kembar sulung mereka pada 28th April 2011. Nama yang diberi Iman Lilly dan Tiara Rose. Cutenya nama baby dorang. Korang nak baca detail bolehlah korang baca di Gua.com.my


9 patah-patah kata:

amirah berkata...

eee...cutenya nama..tak sabor nak tengok rupa dorang camne

LindaRahim berkata...

simple je nama...

Anamarza berkata...

ingat ada gambar tadi baby sazzy tadi

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

nama simple tak panjang2 pun..seronok la mreka kan..lama kahwin tak dapat baby ni terus dapat kembar..Alhamdulillah rezeki mereka

harrazdani berkata...

tahniah...murah rezeki dapat anak kembar.

SYaMiLa berkata...

murah rezeki dorg berdua..sekali dpt terus 2...he3...

ada tag GA utk nor... ;-)

AkuMuzikFilem berkata...

alhamdulillah=)

apa agaknya maksud nama ank dorang ek/ cute, cute juga nama tu. hoho

Jieda berkata...

amirah ~ betul..saya pun nak tengok gak camner rupanya


LindaRahim ~ senang nak panggi kot


Anamarza ~ gambar babynya takde cuma infonya je

Jieda berkata...

Nur Hawa ~ tu la..bestnya dapat kembar


harrazdani ~ rezeki dorang tu


Syamila ~ kita pun rasa cam nak kembar je he3..nanti nor amik ye


AkuMuzikFilem ~ tak pasti pulak apa maksud nama baby mereka ye.