Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
15 April 2011

Pemenangnya ialah .....

Assalammualaikum.. dengan rasminya aku nak umumkan pemenang kepada Sape Nak Menang Top Up.

Tempat pertama jatuh kepada empunya diri yang bernombor 19


Tempat kedua pula dimenangi oleh empunya diri yang bernombor 27


Tahniah kepada dua pemenang ni dan hadiah yang dimenangi adalah RM10 topup. Sila tinggalkan no hp masing-masing di entry ini. Jangan risau, no hp anda tidak akan dipublish. Sila lihat no anda di SINI.

p/s: Kepada nanakimie juga, tinggalkan no hp di ruangan komen kerana menang early bird dan mendapat RM5 top up.

17 patah-patah kata:

Joel Leslie berkata...

huhuhu .. sikitttt lagi :( kalau paling 1st comment dpt x ? hehehe ..

terpaksa la reload sendiri .. sedihh2 ..

btw, congrats buat pemenang !

Fadzillah Kamarudin berkata...

tahniah kepada smua pemenang...

Izan Ishak berkata...

tahniah pada yang menang~

SyUhAdA berkata...

thniah kpd pemenang2~!

kakngah berkata...

tahniah pada pemenang...

mariah_smile berkata...

huwaa.. tak menang... sebab no.20 haha.. tahniah nanakimie!!

mama shifa berkata...

tahniah kpd pemenang..yg x menang jom join GA mama shifa lak :)

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2010/05/sumimie-kawai-baby-collection-opening.html

nelly berkata...

thniah kat pemenang ^^

SYaMiLa berkata...

ala...tk menang..huhuhu

nanakimie berkata...

hehe,maceh sis:)xmng pun dpt topup jgk:)moga sis mrh rzeki slalu..amin:)

p/s:tq to sis mariah_smile:)

puanbee berkata...

akk nk tengok kat mana ? bukan bee kot heee link kt entri tk de!!

Nisa' Azman berkata...

huhu~..xmenang topup lak..
congrats pd yg lucky!!

sop berkata...

tahniah kepada pememnang

mizzwaniey berkata...

alamak 1 jer lagi 28..
tahniah kepada semua:)

Dda Ly berkata...

rajinnye kamu...:) tak sempat nk join pon..heheh

meh ke rumah..
~ole² dari sahabat...:)~
keep in touch ye..♥♥♥

shirayukisama berkata...

halooo

::nuRuLaDHar:: berkata...

wah...tak sempat nak juin..huhu

~btw,congrets ye pada yang menang..hihi