Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
08 April 2011

Maharaja Lawak


Assalammualaikum.. jam 10 malam ni di Astro Prima dan Astro Warna Maharaja Lawak minggu kedua akan berlangsung. Hisshhh... tak sabar nak tengok. Peserta yang menjadi pilihan aku mestilah tak lain dan tak bukan adalah Jozan dan Nabil. Minggu lepas je aku tengok ulangannya berkali-kali sampaikan en suami aku sound tak boring ke he3.. sorilah bang, i suka tengok lawak dorang.

Lepas Jozan buat persembahan minggu lepas, agak teruk juga dorang dikritik oleh Mamat Khalid sampaikan Mamat Khalid bagitau dorang buat lawak recycle. Kemudian baru kejap ni aku layan balik Konsert Lawak yang diadakan kat JB. Bila aku comparekan antara kedua baru aku perasan bab telefon tu yang sama. Jom tengok kedua-dua youtube di bawah ni

Konsert Lawak




Maharaja Lawak Minggu Pertama




Apapun.. malam ni wajib tengok Maharaja Lawak ni. Oh ye.. harini last ditayangkan kat Astro Prima, kalau nak tengok untuk minggu seterusnya kenalah melanggan Astro Warna. Nasib baik aku dah langgan awal-awal. Semoga semua peserta melakukan yang lebih best dari minggu lepas.


6 patah-patah kata:

Fatin a.k.a. Aten berkata...

tak pernah lg tgk maharaja lawak ni nanti dah balik umah br nak tgk.. kwn2 ckp best..

ManjaIxora berkata...

kan kan kan.. best kan kak.. saya pun sokong jozan, nabil.. lagi satu saya suka kumpulan balas yg bwk citer hantu makcik karipap.. kelakar giler.. hahaha..

tulah saya x langgan astro warna.. lps nih tgk youtube jerlah.. huhuhu..

amiey lee berkata...

samaaaaa..kta pun nakmtgk jugak tak sbrrrr

cik sue ;) berkata...

penat nak gelak tgk ni kn..HAHAHA

dya adriza berkata...

maharaja lawak x selawak raja lawak. musykil sungguh..

nas berkata...

saya sokong sepah, balas dan man. harap salah seorang dari mereka yang menang.hehehe