Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
30 Jun 2011

VCO Catalyst

Assalammualaikum.. harini saya nak bercerita mengenai VCO Catalyst ataupun Minyak Kelapa Dara keluaran Catalyst. Produk ni tengah hot market di pasaran online dan offline. Saya pun dah try produk ni dan apa yang saya rasa, badan rasa lebih segar dan bertenaga. Biasanya kalau kat opis ni masuk je petang badan dah rasa lemau tapi kini dah tak lagi. Itu yang pertama, kedua pula period pain saya dah berkurangan. Sebelum ni, saya memang tak suka bila nak datang bulan, hari pertama dan kedua perut ni memang rasa tak selesa, sakit sana sini. Alhamdulillah, lepas je makan VCO ni sakit tu dah berkurangan dan yang ketiga, ni best sikit. Biasanya saya makan 2 biji sekaligus di waktu pagi. Nanti bila tengahari, saya beli juga nasi dalam kuantiti yang sedikit. Saya rasa ada la dalam dua tiga suap je  makan, pastu dah rasa kenyang. Petang pula saya makan kuih 2 3 biji, bila tiba malam memang dah tak jamah nasi. Hanya  makan buah je. Begitulah rutin aku setiap hari.

1st saya makan ni sebenarnya bukanlah sebab nak kurus ke, nak kulit muka selicin tomato ke, tetapi untuk kesihatan dalaman. Bila dalaman dah cantik secara otomatiknya luaran pun akan ikut cantik gak. Betul tak. Maklumlah sekarang ni, penyakit senang berjangkit. Lebih baik kita mencegahnya terlebih dahulu. Sekarang alhamdulillah.. saya dah pun menjadi stokis untuk produk-produk CATALYST ni di tempat saya.

Kepada sesiapa yang nak dapatkan produk VCO CATALYST ni bolehlah u all inform saya dan sesiapa yang tinggal area Johor Bahru, Senai dan Kulai boleh hubungi saya dan saya akan passkan pada agent saya yang berhampiran. Silalah add FB saya di SINI. InsyaAllah segala pertanyaan dan kemusykilan anda akan dilayan sebaik-baiknya.


I ♥ CATALYST. 

Harga sebotol
RM39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM43.90 (Sabah Sarawak)
**kos penghantaran adalah percuma ke seluruh negara**
**sesiapa yang ingin manambahkan pendapatan jomlah join dengan menjadi agent**


10 patah-patah kata:

nur afiqah hani berkata...

wah! free postage betol ke ni?

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ramai juga makan benda ni kak ek...awe ni belum ada keyakinan nak makan makanan tambahan...huhu..sebab takot

puanbee berkata...

bagus nih kak .. kulit bee yg kering2 tu dah nampak perubahan dah best nya

Amy Syaquena berkata...

kawan pernah syorkan untuk try ambek nie but amy x juga beli lagi..ni baru tahu kelebihannya

aanie berkata...

bagus ye produk ni?? ingat nak try gak...tunggu gaji dulu la...

BB Luvs Me berkata...

nice blog!

BB Luvs Me
www.bbluvsme.com

Mohd Ridhuan berkata...

untuk perempuan je ek...
hehhehehe

puanbee berkata...

lelaki pun boleh lah lagi bagus kan kak

Tanpa Nama berkata...

assalam akak
semalam sy ke giant tampoi tp xjumpa pn kedai catalyst akak
akak boleh britau x kdai akak tu apa nama dan di mana dlm giant tampoi tu????
Sy btul2 nk sangat beli produk catalyst ni please reply kak

rAyHan_eLLyaNi berkata...

Salam sis..nk tny..kt giant tampoi tu kt area mane ea kiosk nye??