Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
02 Jun 2011

Tak Leh Log In


Assalammualaikum.. dah beberapa hari ni, aku susah betul nak log in blog aku ni. Bila klik link blogger je ada masanya keluar mesej camni. Tension betul. Nak buat entry baru pun asyik tertangguh je. Err..nak tanya. Ada tak sape yang kena camni. Sila jawab.


3 patah-patah kata:

Belog MTT berkata...

MTT pon sampai sekarang tak boleh log in kalau klik blogspot so MTT cari alternatif lain by klik (Blogger: Create your free Blog) ..So far ok..Try log in situ k.. :)

Rai berkata...

saya ok je..takde masalah camni pun..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

pernah sekali dua je la kak