Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
16 Oktober 2010

Cheesy 6 Ekstrem


Gilakan keju? Ya.. memang giler keju.
Padat kaw-kaw dengan 6 keju! Cubalah satu! Skang juga nak pergi cuba.

Okaylah kawan-kawan, sekarang ni pizza hut telah mengeluarkan satu lagi pizza yang terbaru dengan 6 jenis keju. Nama-nama keju tu adalah Cheddar (Rasa lembut yang klasik), Mozzarella (Halus dan berkrim), Parmesan (Berperisa dan menyelerakan), Provolone (Menyeluruh kelazatannya dan masam-masam sedap), Monterey Jack (Dengan rasa kacang yang memikat selera), Romano (Rasa yang membangkitkan selera). Kepada sesiapa yang sukakan keju ni jangan lepaskan peluang untuk menikmatinya. Haa.. apalagi, dapatkan cepat sebab aku rasa pizza ni masanya terhad kot.

Kalau tengok pada gambar tu memang membangkitkan selera. Hmmm... disebabkan harini besday aku, nak celebrate la kat pizza hut. Ada sape2 yang nak join???... Alamak... korang lambat la he3.

11 patah-patah kata:

maharam berkata...

Salam,
Eppy Besday...moga2 panjang umur,
moga2 dimurahkan rezeki,
moga2 ditambahkan adik-adik pada Balqish
moga2 hidup sentiasa epi dan bahagia,
Moga2 gaji bertambah naik ganda2,
Moga2 sihat sejahtera,
Moga2 diberkati seluruh kehidupan...dan,
Moga2 dapat makan pizza dengan kenyang ;)
Nakkkkkkkkkkkkkkkkkk pizza!

Keyyah berkata...

eh nak join juga makan pizza..hehe..

hepi bday ye jieda..semga dimurahkan rezki n dipermudahkan segala urusan..

Ir. Cacing Kerawit berkata...

*droll* banyak gila...6 jenis keju....perghhhh.....

Setan Facebook

nurulfaridah berkata...

happy birthday ! :)

si biskut berkata...

akan diterjah bila masa sudah ada.owh ya hepy besday

ManjaIxora berkata...

salam kak jieda..

hepi belated birthday.. semoga dimurahkan rezeki, panjang usia dan bahagia bersama keluarga tersayang hingga akhir hayat..

sorry lambat wish sbb saya dah lama x hapdet blog n baca blog.. last week minggu x sihat.. huhuhu

::Mamalyna:: berkata...

Seluruh Warga Putrajaya mengucapkan hepi besday to you, hehhhee

Rama2Ungu berkata...

happy belated besday kak..hehehe

well, dah rasa dah pizza ni..okay okay je la...rasa cheezy but okay je..hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

happy birthday tak jemput saya pun

lydzar berkata...

aritu call pizza for delivery order cheesy ni lah. tp hampa sebab delivery pizza tak sampai kt area umah tu..kecewa sungguh

niesh™ berkata...

aduh2. sedap nye. saya pun nak pergi try, tp blm ada masa. huhu