Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
12 Februari 2010

Caramel Cheesecake


Dari isnin lepas tekak ni teringin je nak makan Caramel Cheesecake ni. Ngidam ke? *tak la*. Malam rabu lepas aku ajak en suami cari caramel cheesecake ni kat Jusco Taman U. Sampai sana lebih kurang 8 lebih pastu terjumpa pula dengan anak sedara. Borak-borak kejap dan kemudiannya shopping sikit. Maklum la sementara ada sale ni cari la baju anak sikit. Gedebak gedebuk asyik bershopping jam dan menunjukkan pukul 10.05 malam.

Bila dah bayar semua aku bergegas pergi Secret Recipe. Masa nampak cheesecake tu dalam hati ni dah bergumbira sebab apa yang dihajati hampir tercapai tiba-tiba

Staff SR : kak..kak..

Aku dengar dia panggil aku tapi aku buat dono je sebab kat situ ada sorang customer tengah pilih kek tapi dia tetap panggil dan aku menoleh

Staff SR : kak..kitorang dah tutup cashier

Aku: Hah.. dah tak boleh beli ke?

Staff SR : Tak boleh la kak

Aku pun melangkah keluar dari Secret Recipe tu dengan perasaan hampa walaubagaimanapun aku akan tetap dapatkan Caramel Cheesecake tu

14 patah-patah kata:

Iza berkata...

Memang sedap cheesecake kalau makan sikit...Kami pun baru je beli rassbery cheesecake dari secret recipi...RM75 keatas...
Seminggu baru habis,itu pun aku sorang yg tolong habiskan....anak dan suami hanya makan sehiris sahaja....

Natasha berkata...

x pe... x pe...esok2 ada lagi...secreat resipe tuh x lari di kejar

Jieda berkata...

Iza ~ saya ingat nak beli sehiris je.anak2 ngan en suami pun tak berapa suka.setakat menjamah tu okay la

Natasha ~ tu la tapi jauh nak pergi huhuhu

kulop ludin berkata...

haih...
udah ternampak cis kek idaman tuan tanah nie..
esok teman nak ke sikret resepi,jj ipoh..
udah teringin le pulak.....

Jieda berkata...

kulop ludin ~ beli tu lebih-lebih sikit.nanti saya datang ketuk pintu rumah ye hehehe

mamalieyna berkata...

lorr ciannye..! takpa cari kt tmpt lain lak eh! ^_^..

ingat td jieda buat kek tue..hehe..baru nk korek resepi..ekeke..

Jieda berkata...

mamalieyna ~ hehehe..buat tak reti la,cuma tau makan je la

azieazah berkata...

Patutnya beli dulu baru shopping...hehehe... tu suatu pengajaran tuh...

ZIANA ♥ FARREL berkata...

lor..siannye akak..lenkali beli dulu baru soppink...hehehhe

dina berkata...

aku baru je balik dari makan ciskek kat SR...blackforest cis... best gak le... aku sokong mokyang!

Jieda berkata...

kak azieazah,ziana,dina ~ ingatkan sempat la beli.tapi tu la,bilo shopping dah tak ingat dunia hehehe

Syuhada Kamal berkata...

ciannye die..kempunan ek...takpe2..esok cepat2 p SR ek..tp mmg menggoda tul la kek tu..yummy!!..:)

NiNa' berkata...

sedapnya kek..

kalau pg secret recipe biase makan choc mic..

Jieda berkata...

syuhada ~ haritu dah dapat makan ciskek ni.sedap betul hehehe

Nina ~ memang sedap.try la