Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
25 Februari 2010

Keyword Minggu Ini


Salam pagi semua. Ini adalah percubaan pertama aku buat printscreen. Masa aku melawat blog kawan-kawan, aku selalu tertanya camne nak buat printscreen ni. Masa berblogwalking dua hari yang lepas ada satu blog tu buat tutorial pasal printscreen ni dan aku pun cuba. Berjaya juga hehehe... Maklum la... aku ni bukannya mahir sangat nak buat semua ni. Masa nak pasang iklan nuff dulu pun puas nak fahamkan camner nak letak. Cuma sekarang ni yang aku tak berapa pandai nak edit je. Ada sape-sape boleh ajarkan.

Okay...pagi ni aku saje tengok keyword kat nuff aku, apa yang aku perasan perkataan kacang pool yang paling banyak berbanding perkataan yang lain. Hmmm... popular gak kacang pool ni ye.

4 patah-patah kata:

mamalieyna berkata...

kite pun tak pandai gk bab2 gini..^_^ seb baik ada yg berbaik hati wat tutorial kan..:)

Jieda berkata...

mamlieyna ~ tu la.nak kena rajin explore kalau nak tau sesuatu

SyUhAdA berkata...

salam~ cmne ek nk wat printscreen nie?

azieazah berkata...

Tahniah... ajar MokYang, bleh?