Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
15 Februari 2011

Masalah Telah Diselesaikan

Assalammualaikum.. jika sebelum ni aku risaukan gambar di entry aku yang tak berapa nak kemas sampaikan aku nak tengok pun menyampah tapi sekarang alhamdulillah dengan bantuan auntie aku (Syamila), setelah aku membuang sikit kod-kod yang dirasakan tak perlu masalah tu telah dapat diselesaikan. Barulah rasa seronok sikit nak menghadap blog aku ni he3


Sebelum diubahsuai

Setelah diubahsuai


Selamat Menyambut Maulidur Rasul kepada semua.


4 patah-patah kata:

pak long berkata...

salam...
amboi cunnya kaler blog..sejuk mater nengok

Puanbee berkata...

best best..kak jieda nak join giveaway lappy meragam lah kak..ni pun pinjam je..wawa

farasakura berkata...

simple la blog akak nih..
suka suka suka XD

SYaMiLa berkata...

tahniah..akhirnya berjaya...

esok untie mila & tok ma gi umah tok pok...zie ada balik...kiranya konvo 2 buah kete le...

nk kirim apa2 tak nor?