Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
04 Mac 2011

2 Kemenangan Sekaligus

Assalammualaikum.. hari Jumaat ni merupakan hari yang agak gembira buat aku. Mana tak gembiranya, tadi masa aku blogwalking tengok result giveaway tak sangka aku antara pemenang bertuah di blog ♥♥ ceritera lisa ♥♥. Hadiah yang aku menangi ialah top up sebanyak RM10. Terima kasih buat lisa. Kemenangan ni dikongsi juga bersama 3 peserta bertuah yang lain. Mereka ialah Aliff Haikal, Shera Haifa dan Ironmax. Tahniah kepada semua.


Kemenangan kedua pada harini pula ialah dari blog ******UMIEZUL******. Aku mendapat tempat ketiga. Aku tau kemenangan ni pun setelah diberitahu oleh Fadzillah Kamaruddin. Thanks ye Fadzillah sebab inform kat aku dan juga buat UMIE selaku penganjur giveaway. Aku berkongsi kemenangan bersama ayuselalu dan qieranna. Tahniah buat semua.




7 patah-patah kata:

marshmallow berkata...

tahniah! :)

Jieda berkata...

marshmallow ~ terima kasih

kakngah berkata...

tahniah jieda..
kite xde menang apa2 pun lg bln ni... :(

fiezah91 berkata...

wah wah! tahniah2.. hehe :)

♥ Ana Joe ♥ berkata...

tahniah kak!

btuah nyer..hehehe

bee berkata...

kak tahniah best nyer kak kan dapat hadiah :)

teratai berkata...

tahniah!seronoknya...:)