Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
18 Mac 2011

Menang Captured Number

Assalammualaikum.. nampaknya rezeki aku bulan ni alhamdulillah. Bermula dari hari Rabu aku menang captured number dari blog amieylee, Khamis pula menang captured juga tapi dari blog mamasyafi dan tadi aku menang teka teki dari blog Dini. Semua detail aku dah emailkan, tinggal tunggu hadiah je.




Kemenangan captured angka 86000 di blog mama syafi





14 patah-patah kata:

nurul nabila bt medan berkata...

tahniah akak:)
tapi akak semalam ada wat jugak kan ?
sapew yg dpt capture angka 88888 tu ?

Jieda berkata...

terima kasih.tahniah untuk nabila juga.Oh ye..semalam yang dapat captured angka 88888 tu Fadzillah Kamaruddin.Lupa pula akak nak buat entri semalam

Puanbee berkata...

tahniah kak murah rezeki

nurul nabila bt medan berkata...

ohh:)

nurul nabila bt medan berkata...

tak hade lagi ke ?
teka teki ke ?
**Ceh wah

laen kali kalau buat pape , teka teki ke hape ke jemput nabila :)

terhingin jugak nak menang:)
**

Jieda berkata...

Puanbee ~ terima kasih


nurul nabila ~ he3

nurul nabila bt medan berkata...

hehehe:)

nurul nabila bt medan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
EiJa ZaQuaN berkata...

Tahniah jieda..
wah teror brtul mengcapture no..hhee

nurul nabila bt medan berkata...

mekacih akak :)
nabila dh email.
email nabila ...nabila ada tulis kat shoutbox akak:)

SyUhAdA berkata...

thniah sis~!
byk menang nie..~

Mama Kembar 3 berkata...

wahh congrats, congrats! murah betul rezeki jieda :-)

zeqzeq berkata...

Tahniah. Esok cuba lagi

nuruljannah sukhri berkata...

tahniah jieda..menang 3 sekaligus..