Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
15 Mac 2011

Senarai Pemenang ♥ Mari Membaca Giveaway ♥

Assalammualaikum.. sekarang diumumkan keputusan untuk pemenang ♥ Mari Membaca Giveaway ♥ yang dilakukan secara cabutan bertuah. Malas nak tunggu lama-lama. Aku cabut ni pun kat opis je sebab tu kat belakang gambar bersepah barang-barang aku. Sebenarnya aku excited nak tau pemenang tu yang tak nyempat-nyempat he3


Semua nama peserta telah dimasukkan ke dalam bekas. Setelah dipilih 3 pemenang yang akan menerima buku mengikut kategori yang dipilih ialah



3 orang kategori follower bertuah memenangi setiap seorang buku seperti di atas.

1. Mama Kembar 3
2. Umiliza989
3. Huda




Dan.. jeng..jeng... aku dengan murah hatinya menambah lagi 10 orang pemenang dengan setiap seorang memenangi sekeping bookmark yang ditempah khas. Mereka yang bertuah ialah

1. Adyshariz
2. Nurwanniey
3. Fawwaznuha
4. eda_ej
5. axelida
6. my shaizhar blog contest
7. Kehelan
8. Ummu Muhammad
9. Bionic Women
10. Izzatul Iman

Kepada semua pemenang dipersila emailkan nama, alamat dan no telefon ke jieda79@yahoo.com untuk penghantaran hadiah. Masa yang diberikan sehingga Jumaat jam 2 petang. Jika selepas jam 2 petang ada yang tidak menghantar detail maka undian akan dicabut sekali lagi. Keputusan adalah muktamad.

Kepada yang tak berjaya tu janganlah sedih-sedih ye. Mungkin rezeki anda di giveaway yang lain. Terima kasih kepada semua.

p/s: nama yang bertanda merah telah menghantar detail.


21 patah-patah kata:

nurul nabila bt medan berkata...

tahniah :)

Huda berkata...

alhamdulillah, menang buku tu ye kak :) tq..nnti huda emailkan..

my shaizhar blog contest berkata...

alhamdulillah..

boleh buat penanda takkala membaca novel.

tq penganjur

Fadzillah Kamarudin berkata...

tahniah kepada pemenang...

Dee berkata...

tahniah pd yg menang!

kakyong berkata...

tahniah buat semua yg bertuah... x do rezeki plak ;)



Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal

n3 terkini kakyong.com
Makan kenduri dengan YB Manjoi
Makan-makan di rumah baru MakNora
Segmen review no 5 : transformed housewife @ nur adyani

Kehelan berkata...

salam

tahniah kpd pemenang hadiah utama dan lain2

sy dh emailed detail sy...

tq!

my shaizhar blog contest berkata...

lupa lak nak iklan.

jemput joint GA pertama di blog saya

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

TQ Jieda

kakngah berkata...

tahniah pd semua pemenang..
tahniah jugak untuk jieda. GA yg sukses.

mamalieyna berkata...

tahniah buat semua pemenang..comel hadiahnya..

Adyshariz berkata...

alhamdulillah dpt saguhati

Mama Kembar 3 berkata...

Alhamdulillah, ada nama mama kat atas tu hehee... mama dah emailkan my details ye. Thanks!

Hana Kirana berkata...

Huhuhu.. Jieda.. x de nama kite pun hehehehe...

ummu muhammad berkata...

tahniah pade penganjur dan pemenang!

Izzatul Iman berkata...

Alhamdulillah...terima kasih Jieda...

Bookmark boleh letak kat buku...

saya dah email details...

terima kasih sekali lagi...

zulkbo berkata...

salam..
tahniah buat pemenang
moga lagi meriah blog nih
:D

eda_ej berkata...

yeayy.. dpt bookmark pon dah sonok sangat ni.. time kaseh kak jieda.. =D

Nadiah Sidek berkata...

alhamdulillah rezeki :)

saya dah hantar emel (nadiah_s@yahoo.com). kalau tak terima, bgtau ek..

BIONIC WOMEN berkata...

salam kak..
saya dah emel details semalam..
then saya emel lagi skali baru jap tadi..kalau x dapat jugak akak informkan saya yea..

puanbee berkata...

tahniah pada yang telah menang uwaa..bee tk menang langsung ni..kena mandi bunga hikhik

AkmaFaizal berkata...

tahniah3..bertuahnye korang. Moga2 saya kena tempias tuah korang gak. Amin