Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
10 Mac 2011

Nak Tau Ke Nak Surprise

Assalammualaikum.. kurang dari seminggu je Giveaway Mari Membaca akan berakhir. Pada sesiapa yang sudi nak join tu cepat-cepatlah join ye. Berbalik kepada tajuk entry ni sebenarnya aku nak update hadiah-hadiah yang bakal dimenangi oleh sesiapa yang bertuah kerana ada pernambahan hadiah. Baik tak aku he3... Korang nak tau ke atau biarkan surprise je. Kalau lebih dari 10 orang yang nak tau aku akan inform apa hadiah yang akan dimenangi tapi kalau korang nak surprise, aku okay je. Aku akan surprisekan sehingga nama pemenang diumumkan.


5 patah-patah kata:

puan nina berkata...

erm..xkisah.. =)

nurul nabila bt medan berkata...

rase cam *biar larh SUPRISE ckit*
tpi terase jugak nak tgok hadiah nyer
_ _"
*dua2 nak*
hehe

Jieda berkata...

2 surprise he3

bee berkata...

surprise kot kak lg best !

zuneta berkata...

biarlah jadi rahsia...*surprise*

baru best..