Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
30 Mac 2011

Hadiah Kemenangan Captured Angka

Assalammualaikum.. hisshh... lama betul aku tak update blog ni. Seperti biasa banyak cerita yang nak dicoretkan di sini tapi bila kemalasan melanda, satu apa pun tak jadi. Nak update ni pun sebab mood tengah gumbira, maklumlah tengah aku duduk kebosanan kat opis ni, tiba-tiba aku dapat satu bungkusan. Rupa-rupanya hadiah dari amiey lee kerana kemenangan aku mengcapture angka bertuah.

Comel kan hadiah yang aku dapat ni. Aku rasa cam nak letak kat opis je. Taknak bawa balik ke rumah, kalau bawa balik memang confirm akan menjadi hak persendirian Balqis. Oh ye.. gambar di bawah sekali tu adalah sekeping kad yang disertakan dengan hadiah. Cantik gambar halia tu. Kepada amiey lee... thanks sangat hadiah yang best ni.



Hadiah dari mama syafi pun aku dah selamat terima tapi tak dapat nak tepek untuk kenangan di sini. Asyik terlupa je. Terima kasih juga buat mama syafi. Buku yang diberikan sungguh berguna.



2 patah-patah kata:

mamalieyna berkata...

tahniah! hadiah from jieda to me pun dah selamat terima..lum snap pic..hehe..
tQ tau~

amiey lee berkata...

alhamdulillah dh sampai..risau gak tak smpai ni