Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
02 Mac 2011

Khas Buat Sepatu Hijau

Assalammualaikum.. bulan December tahun lepas aku ada anjurkan satu Contest Teka Amount dan rezeki berpihak kepada SEPATU HIJAU dan dia telah memenangi satu mug yang aku beli dari Heartbeat. Semalam, aku terima satu email dari Heartbeat yang menyatakan mug tu dah dihantar pada 18 Januari lepas tapi dorang tak dapat serahkan kerana alamat yang diberi tak dapat dikesan. Aku tak taula samaada alamat tu yang salah atau dorang tak jumpa rumahnya.

Adehh... cammana aku nak buat ni. Taknaklah aku ni dikatakan tak menepati janji, dah buat contest tapi tak hantar hadiahnya. Buat SEPATU HIJAU kalau terbaca entry aku ni, silalah berhubung balik dengan aku. Sekarang ni pun kalau aku pegi blog dia, dia dah delete. Aku call, orang lain yang jawab dan hantar email pun takde balasan. Kalau kat mug tu takde gambar dia, memang aku dah bagi kat orang lain. Mungkin bukan rezeki dia.


3 patah-patah kata:

♥ Ana Joe ♥ berkata...

sian nye...tape2.teruskan usaha mncari...klu xdpt jmpe gk ermm bukan rezeki dia la kott.

genuine1224 berkata...

dah dapat keychain tu.sangat comel..thanks yaa

kakyong berkata...

ke mana menghilangnya sepatu hijo tu yer...;)

dah terima keychain comel.. lambat buat n3

http://kakyong72.blogspot.com/2011/03/hadiah-ga-bookmark-comel-keychain-bunga.html