Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
25 Mei 2011

Episod Terakhir Cinta Melody


Assalammualaikum.. sekarang ni setiap petang aku pasti tak ketinggalan tengok Cinta Melody ni. Addictnya aku pada cerita ni lebih kurang sama masa sinetron Benci Bilang Cinta ditayangkan dulu. Seperti biasa kalau kita tengok cerita apapun ending sesebuah cerita tu mesti kita nakkan happy ending. Kira berbaloi kita tengok setiap episode tetapi berlainan pulak dengan sinetron ni. Aku nak sangat tengok Elang (Randy Pangalila) dan Melody (Chelsea Olivia) bersatu walaupun banyak sangat rintangannya. Endingnya episode ke 36 memang menyedihkan. Aku baru tahu setelah aku tau dari blog Nuriz Space. Bagi peminat sinetron Cinta Melody ni kalau nak tau kesedihan endingnya, korang gi klik kat blog Nuriz Space ni.

Alahaii.. rasanya dah takde mood pulak nak terus tengok cerita ni hu3



9 patah-patah kata:

whitecappuccino berkata...

cam takder mood jer bila ending gitu..

amiey lee berkata...

lorrr ending dia sedih ke jieda??? kta jarang tgk sbb kekadang balik keje tak smpat..tapi mak n adik2 layan citer ni..ada la 4-5 episod kot smpat layan..smlm punya kta layan jap tapi dh nak habis

sian plak tgk melody kna baling kek ..jahat ladiorang tu

MOK&SONS berkata...

Kadang2 dipetang hari layan gak citer ni..

jaya jr berkata...

skali pandang si melody macam shylla hamzah..haha

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe tak layan cerita indon kak..tapi cerita thailand, filipina memang suka sangat...heheh... :) cerita indon awe layan kalu movie

Rai berkata...

cerita benci bilang sayang pon tak tengok sampai abis..takut da nak layan cite indon..takut nanti sirinya berjela2 sampai jadi jemu...

nuriz berkata...

heeheh ramai yang tak happy bila ending dia tak best..

tak sangka peminat dia ramai yg frust ye..nak buat cemana pengarah nak cenggitu

tunggu Cinta Melody 2 plak le hehe

prinCe arCher berkata...

siyes xbest kalau camtu...hakhak...

nurulfaridah berkata...

cite ni best ^^