Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
05 Mei 2011

Tajuk Paper Harini

Assalammualaikum.. pagi tadi buka paper je nampak kisah ''Dibunuh Tunang Cemburu'' dan ''Isteri Dikelar Suami Ditikam''. Beberapa hari yang lepas pun ada kes bunuh. Hisshh.. nak katakan tiap-tiap hari la mesti ada kes ni. Kenapa la sekarang jadi camni ye, di mana sifat perikemanusiaan. Senangnya nak cabut nyawa orang sesukahati. Tak takut ke dengan hukuman dunia dan akhirat.

Ni pengalaman aku pada ahad 2 minggu lepas, aku nak ke shopping komplek baru di Kulai, tiba di Terminal Bas Kulai, nampak polis dan ada juga beberapa orang berkerumun di perhentian bas. Kebetulan traffic light di situ merah, sempat juga aku tengok apa yang berlaku. Polis sedang menggari seseorang, apa kesalahannya tak tau la pulak ye tapi aku nampak polis tu pegang beg plastik kuning.


5 patah-patah kata:

Rama2Ungu berkata...

mcm2 hal skang ni ye...bunuh la itu la ini la...yg hairannya msing2 mcm dah takda iman sesuka hati nak bunuh org..yg lg memalukan kebanyakan kes camtu ialah org kt..Melayu dan Islam..hmmm..dunia dah di penghujung mmg camni agaknya

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

orang sekarang main bunuh je kak...menakotkan

Lelord berkata...

haishh macam2 skang ni...

farysa berkata...

org sekarang semua nk berbunuh
dh mcm xd spe2 leh dpercayai

fisa othman berkata...

sekarang ni main bunuh jek..makin teruk orang sekarang ni...