Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
21 Julai 2009

Nak Rasa???

Hehehe...tak tau la pagi ni aku nak merepek apa kat blog ni, dan bila aku buka email aku terjumpa pulak gambar-gambar ni. Saje nak buat peminat-peminat coklat kecur hahaha




5 patah-patah kata:

dina berkata...

jieda,kau penah tak makan selipar size 8? hahaha... kau ni buat aku kecur liur le...

Jieda berkata...

jieda @ dina
ko nak bagi aku makan selipar size 8 ye?Boleh..dengan syarat selipar tu mesti diperbuat dari coklat hahaha

anyss berkata...

sup slipar jepun nak?
Adoiiii mak! tetiba rasa lapar!

Jieda berkata...

jieda @ anyss
nak selipar jepun kena gi jepun la hik hik hik

nur_nj berkata...

sedapnya... bekas coklat tu cam boleh mkn je... huhuhu... nak mkn coklat lak...