Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
21 Ogos 2010

Fabric Giveaway by Little Mama


Salam pagi, seperti biasa aku nak join giveaway yang senang-senang je ni dan giveaway yang aku nak join ni datangnya dari blog Little Mama. Setiap giveaway yang dijoin mesti ada syarat-syaratnya kan. Meh kita lihat syarat-syaratnya tu

1. Buat entri ringkas di blog tentang Fabric Giveaway ni – kena letak banner giveaway dan link ke contest page ini – http://littlemamadiary.com/fabric-giveaway-mama/
- sudah dibuat -

2. Letak link co-sponsor dalam entri - http://littlemamalove.com
- sudah dibuat -

3. Letak banner Fabric Giveaway versi kecik kiut ni kat sidebar blog dan link ke littlemamadiary.com
- sudah dibuat -

4. Tinggalkan komen yang anda join Fabric Giveaway beserta permalink ke entri anda.
- sudah dibuat -

Untuk mendapat extra tickets lucky draw ni kenalah
1. Follow Little Mama Diary - http://littlemamadiary.com
2. Follow Izzah Sazahly - http://izzahsazahly.com
3. Little Mama's Love Updates - http://littlemamababyboutique.blogspot.com

Tarikh tutup contest ni pada 17 September 2010.

2 patah-patah kata:

azieazah berkata...

Pernah gak ler MokYang buat join contest macam ni. 5x try satu pun tak sangkut. Skang dah malas dah.

Takda rezeki...

Semoga berjaya.

asfz lily berkata...

hay..asfz dtg ni.. nk tnggal jejak tp shoutmix unable lah..huhu..
good luck 4 diz GA..cantek kan fabric2 nya..

http://asfzlily.blogspot.com/2010/08/bg-pluang-pd-org-yang-sayang-kamujgn.html