Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
23 Ogos 2010

Ulangan Benci Bilang Cinta

Salam.. aku ni kalau tengok tv memang suker konker remote tv, sambil tu aku akan tengok info di channel lain pulak. Kebetulan... pagi semalam aku sekeluarga sedang tengok citer Rendang Madu yang ditayangkan kat tv2. Pastu tangan aku ni cam biasa tekan-tekan remote tertekan Astro Ria. Gembiranya rasa di hati sebab ada ulangan cerita Benci Bilang Cinta. Aku rasa mesti ramai yang request agar cerita tu ditayangkan sekali lagi.

Jadi, kepada sesiapa yang tak dapat tengok cerita ni sebelum ini, koranglah bolehlah tonton setiap hari ahad bermula dari pukul 11.30pagi hingga ke 3.30ptg.

13 patah-patah kata:

mamalieyna berkata...

issh lamanya tayangan citer tu eh..huhu..eina, en suami jrg setuju tuk tgk citer Indon..hoho..

Salmia berkata...

hehe.. kurang minat tgk cita indon dh skang ni.. :)

AngahSayang2314 berkata...

salam ramadhan

hohoho lama tak singgah sini baca n3. lama sungguh tertinggal blog nie..
angah pun suka tengok cita BBC memang layan hehehe

.::WaNiE::. berkata...

kak

remote astro sy sengal

benci

alia berkata...

piring astrio tak ada di umah....salam ramadan

ard berkata...

citer ape tu???

Jieda berkata...

mamalieyna ~ samalah ngan jieda.dulu tak suka tapi skang ni entah kenapa plak boleh minat.

Jieda berkata...

Salmia ~ takpe..citer melayu pun dah banyak yang best-best.

Jieda berkata...

AngahSayang2314 ~ sama la..kita layan je

Jieda berkata...

Wanie ~ la..nape plak tu

Jieda berkata...

alia ~ he3..tak dapatlah nak tolong

Jieda berkata...

ard ~ citer indon

adianiez AIDA berkata...

wah best juga.
sebab aida miss episod yg awal-awal.
tq for the reminder.