Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
31 Ogos 2010

Genap 10 Tahun


Alhamdulillah.. tepatnya jam 11.30 pagi bermakna sudah 10 tahun aku bergelar seorang isteri kepada suami tercinta dengan dikurniakan 3 orang cahayamata. Sepanjang 10 tahun perkahwinan aku ni pelbagai onak dan duri yang datang tapi masih lagi bertahan kerana adanya kepercayaan, persefahaman dan juga kasih sayang. Semoga Allah Taala akan memanjangkan jodohku dengan suami hingga ke akhir hayat serta diberikan kesejahteraan untuk aku sekeluarga. Amin...

17 patah-patah kata:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam jieda...selamat ulangtahun perkahwinan yg ke10 tahun!..semoga aman damai rmhtangga..saling saling menyayangi..bertolak ansur..hormat menghormati....semoga kebahgiaan jadi milik jieda & HB..Amin

SYaMiLa berkata...

nor ~ slmt ulang tahun...moga dimurahkan rezeki dan diberkati dlm setiap perkara... :-)

Lovely Kitchen berkata...

Salam kemerdekaan...
kita share wedding anniversary date yang sama!!! Semoga kebahagiaan terus menjadi milik kalian berdua...

anyss berkata...

Aminnnnnnnnnn.
Selamat hari ulangtahun perkahwinan yang ke 10, selamat menyambut hari kemerdekaan negara. Moga2 Malaysia aman damai dan bahagia, moga2 Jieda bahagia dan sentiasa...sentiasa dirahmati Allah.

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin juga ----> ucapan 3 dlm 1

NJ berkata...

Salam jieda..
tahniah...selamat ulangtahun perkahwinan ke 10..semoga dpjg kan jodoh..kekal bahagia bersama suami tersayang dan anak2 dikasihi.. tahniah kerana berjaya harungi 10 tahun ini...semoga akan lebih tabah dan sabar menempuh dugaan mendatang ke arah 20 tahun nanti..insyallah..

Pstt : pe hadiah spesel la tu ek?..share la skit..hehe

Raya nak g jumpa jieda la kat kulai..lum dpt jumpa lagi kat alam nyata...

Anis izyan Abd Rahman berkata...

happy anniversary!!!!

azieazah berkata...

Happy 10th Anniversary. Semoga jodoh berkekalan hingga hujung nyawa.

Dan segala ujian dan cabaran dihadapi bersama tanpa keluh kesah.

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ berkata...

Happy Anniversary Jieda.. eh anniversary kita lebih kurang la .. tp saya 30 ogos 2003.. maknanya dah 7 tahun kawin ..

ManjaIxora berkata...

salam kak jieda..

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke-10.. semoga keluarga kak jieda berbahagia hingga akhir hayat dan dirahmati Allah s.w.t.. amin..

zulaikha berkata...

tahniah.. semoga ikatan perkahwinan akak berkekalan sampai ke akhir hayat..

p/s: selamat hari raya..
zulaikha

Jieda berkata...

azatiesayang ~ terima kasih.mudah-mudahan

Jieda berkata...

Syamila ~ terima kasih.Amin...

Jieda berkata...

Lovely Kitchen ~ Happy Anniversary buat lovely kitchen juga

Salmia berkata...

salam k.jieda..
maaf tak perasan entri ni. hehehe..
hepi belated anniversary ye..
wah.. nikah ari merdeka ke?
best best!

Kie-yu berkata...

Happy anniversary sis :D
semoga bahagia hingga akhir hayat
hepy for u sis!

piewahid berkata...

salam,
alhamdulillah... semoga berbahagia dunia akhirat.

***************************************

1. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.

2. Semoga segala doa, ibadah dan taubat kita dimakbulkan-Nya dan semoga berbahagia dunia akhirat.

3. Terima kasih sudi menjalin silaturrahim yang sungguh bermakna & berkongsi pengalaman yang sangat berharga.

4. Berhati-hati di jalanraya.

darkbatman berkata...

lame x dtg sini jenguk akak.. slamat ulangtahun kak.. smga bahagia ke akhir hayat kak..