Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
05 Ogos 2010

Facebook punya citer

Salam semua... lama betul aku tak update entri. Bukan sebab malas tapi kerana kesihatan yang tak mengizinkan ditambah lagi dengan kerja yang melambak kat opis ni. Okay la... aku nak cerita berkenaan isu kat facebook. Malam tadi aku dapat mesej dari member aku berkenaan ada sorang hamba Allah ni kutuk sebuah negeri kat facebooknya. Pagi tadi aku google citer tu sebab nak tau sangat apa yang dia tak puas hati sampai ada perkataan 'HINA'. Teruk sangat ke negeri tu.


Haa...inilah yang aku dapat hasil carian aku. Kenapa la nak kutuk-kutuk negeri orang. Kerana biskut famous amous tu pun nak kecoh kat FB.

18 patah-patah kata:

Kie-yu berkata...

mmg mlg la nasib dia kak
sume org johor tgh aimed je
silap2 kena lempang dgn sultan johor
baru dia tau langit tu tggi ke rendah

sizukaDeboss berkata...

hoho macam2 betul prangai org skg ni

tim berkata...

dia nak sangat famos amos
suh ar dia pegi kk sabah
kat sni ada

huh..ikut suka dia je mengutuk negeri orang

mamalieyna berkata...

ish2 nape la sampai kecoh2 kt FB..satu dunia leh tau..kang diri sndiri kena kutuk..aduhai..

Lelord berkata...

hehehehh mmg sentap semalam....semakin bahang lak kat doha ni

Jieda berkata...

Kie-yu ~ itulah akibatnya,pasal tak pasal skang ni dah dapat malu

Jieda berkata...

sizukaDeboss ~ biasa la,manusia ni macam2 ragam

Jieda berkata...

tim ~ ada ye..kalau gitu saya nak gi sana la he3

Jieda berkata...

mamalieyna ~ tu la..tapi bila baca komen orang yang mengehentam dia rasa cam kesian.mesti skang ni nak kuar rumah dah malu

Jieda berkata...

Lelord ~ he3...kebanyakan orang Johor memang tengah sentap ni

adianiez AIDA berkata...

tu la jieda. aida yg memang kenal ITA ni lagi la terkejut dibuat nyer. tadi baru jer meeting dgn timbalan. kesian dia, few days lepas beratus sms dia kena jawab. dek perbuatan si ITA ni, tuan timbalan plaks yg kena berdas-das!!! hmmmm.... tak tau ler pe tindakan kena ke atas dia nanti. kami harap yg terbaik jer la utk dia. dia tu ok. tak tau pula di alam internet dia begitu ce**par...

ManjaIxora berkata...

huk aloh.. sampai camtu sekali.. xkanlah sbb famous amos tuh nak meroyan dlm fb..

pleaselah bersyukurlah kita dpt dok dlm negeri n negara yg aman damai.. toksahlah nak kutuk2 nih.. buat menambah dosa jer..

*** PEACEEE *** hohoho..

pupel berkata...

mesti sentap..langsung tak jada sensitiviti orang johor :(

-saya orang johor-

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

adoiyai klu xde pi la tmpt yg ade... ni la keburukan FB. bende2 kecik pun nk jdkn update status....

p/s: jgn smpai sembelit pon nk ltk kt FB sudah le

nrshasha berkata...

biskut tuh kan leh buat sendiri..
bukan susah pon..
meh saye ajarkan kalu x reti nk wat biskut tuh.. ;)

yenyenpreng berkata...

mari lah kita banned fb.hehe

miZz_nizZ berkata...

kisah johor..tp sy yg dok perlis ni pn dgr..tu la kn..bile bnde cmni dianggap remeh..tlajak mulut bhye gile..sian asben nk kuar umah pn malu katenye..penangan fb..beware.

Cik Bucken berkata...

org tak pk..fb tu sume org leh tgk..
kdg2 fb leh merosakkan minda jgk kan..uhuhuhu=P