Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
28 Disember 2010

Astro dah kena tax?


Salam.. tadi aku saja la ke laman web astro sebab aku nak tengok senarai peserta Raja Lawak musim kelima. Tetiba aku nampak Government Service Tax kat homepage Astro tu. Bila aku baca start 01 January 2011 ni semua stesen tv berbayar akan dikenakan tax 6%. Banyak gak tu. Hmmm.. walaupun aku kena tambah RM3++ sebulan tapi kalau dikumpul 12 bulan dah boleh bayar separuh bil astro.

Kalau korang nak baca lebih lanjut pasal tax astro ni korang kliklah di astro.com.my

14 patah-patah kata:

Ummi Eisya berkata...

uikss dah kena tag ke..

ellis suriyani berkata...

ceh..siap nak kene tax bagai...dah la kene bayar bulan2..

Jieda berkata...

Ummi Eisya ~ tag dan tax maksud yang berlainan he3

Jieda berkata...

Ellis Suriyan ~ tu la pasal..hisshh..semuanya nak duit skang

honeyvsbee berkata...

uit kita yg kena bayar ? haishh potong gak astro nih kang..

http://beecontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-eqbalzack-serba-satu.html

bee tag jieda

peche berkata...

saya join contest =)
ni link
http://remproblost.blogspot.com/2010/12/contest-teka-amount.html

noor berkata...

alamatnya makin bertambah lah yer bil kita huhuhuhuu

Jieda berkata...

honeyvsbee ~ biasalah tu.nampaknya ramai kot yang aka potong astro lepas ni

Jieda berkata...

peche ~ thanks join contest saya ye tapi salah entry la peche letak link hu3

Jieda berkata...

noor ~ tu la..memang makin bertambah hu3

umialya berkata...

astro pnya psl.. nak tak nak, bayar jugak le!!

tp jika xder astro bleh ke???

Jieda berkata...

umialya ~ kat rumah saya takleh kalau takde astro sebab saya ni memag hantu tv he3

munna berkata...

dah kena tambah bayar tax pulak lepas ni... dahlah mahal kena byr tax lg

Izan Ishak berkata...

hmmm...astro oh astro...
seb baik lah amik pakej yg paling minimum je~