Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
17 Disember 2010

Hadiah buat Pemenang Contest Teka Amount

Salam.. sebelum contest tu dimulakan, aku belum terpikir nak bagi hadiah apa kepada pemenang CONTEST TEKA AMOUNT tapi kini setelah aku register kat HEARTBEAT, aku nak hadiahkan sebuah mug kepada pemenang yang dapat meneka amount dengan tepat atau hampir tepat.




Harini dah 17hb, peserta CONTEST TEKA AMOUNT adalah seramai 25 orang. Kira okaylah tu, at least ada juga yang nak join contest aku ni. Terima kasih kepada semua. Kepada sesiapa yang nak join lagi penyertaan masih dibuka sehingga 31 Disember ini.

6 patah-patah kata:

mamalieyna berkata...

waaah ada contest ye..kt rumah nnti eina fikir2 kan jwpn..hehe..

menarik hadiahnya!

Jieda berkata...

mamalieyna ~ jomlah join.

ManjaIxora berkata...

salam k.jieda..

sy dah masuk dah.. hohoho..

EiJa ZaQuaN berkata...

wah dpt mug..bestnye ..sape la agaknye peneka tepat tu nnti..:)

ardinihumaira berkata...

fuhyooo...
teka bebetul tau! :D
dni nak teka gak ni.. hehe

shera haifa berkata...

wahh cntik gak mug itu,,
nak2x,,harap2 rezeki itu milik shera,,

:)