Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
06 Disember 2010

BlogLarian Menyumbang Traffik


Salam.. tadi masa berjalan-jalan dari satu blog ke satu blog nampak beberapa blogger buat entry pasa l BlogLarian ni. Setelah menggodeh-godeh nampaknya macam okay dan aku pun nak mencuba juga la. Nampak gayanya lepas ni dah boleh berlari-lari la pulak ye.

Saya suka berblogwalking kerana saya dapat mempromotekan blog saya dan juga dapat berkenalan dengan blogger-blogger yang lain serta boleh memperolehi maklumat yang saya tak tahu. Di samping itu boleh meningkatkan traffik.

Aku nak tag
1. Izan Ishak
2. Kak Ngah
3. Syamila
4. Salmia
5. Mazlina

Bagi sesiapa yang nak join sila klik di BLOGLARIAN.

9 patah-patah kata:

ManjaIxora berkata...

wah.. mcm best.. thanks kak sbb tag sy..

nnt free sy buat ek.. hohoho

Jieda berkata...

ManjaIxora ~ buat je.manalah tau betul-betul menyumbang traffik

FareedSairi berkata...

assalam, Terima kasih sudi join BlogLarian, boleh cek blog anda pada senarai ke 27

LadyBird berkata...

Selamat berlari :D

honeyvsbee berkata...

memang best pun ...huhuh

dya adriza berkata...

kak.. saya still x phm la bnda ni. cmne tu ek..

honeyvsbee berkata...

a'ah bee tak cek traffic lagi tp dah ramai yg datang n follow2 tau...ok la..

**sHiKinn** berkata...

oh boleh cuba utk blog saya yg kurang sgt la trafiknya..ehee..salam kenal ..

Lelord berkata...

wahhh ramai masuk ni..nak join gak le