Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
11 Disember 2010

Buat Duit Dengan HeartBeat

Salam.. kepada sesiapa yang nak dapatkan duit melalui blog sekarang ni dah ada satu cara lagi yang dikenali sebagai HEARTBEAT.MY. Aku dapat tau pasal ni pun setelah aku jalan-jalan ke blog Lynn Azlina. Sape yang belum register tu cepat-cepatlah register kerana ianya percuma sahaja.

1. Mula-mula korang klik di SINI untuk ke website Heartbeat.

2. Pastu korang klik 'LET US START'



3. Bila dah klik di situ, korang klik di CREATE ACCOUNT.


4. Lepas dah klik, korang akan dibawa ke page seterusnya. Kemudian isikanlah form itu. Dah siap isi, klik continue.


5. Bila dah siap semua, nanti klik seperti dalam bulatan tu, kemudian isi form. Bila dah settle dapatkan kod untuk korang letakkan dalam blog


Jangan risau pasal status nuffnang tu. Status tu tidak akan berubah sebab Heartbeat bukannya iklan seperti nuffnang. Aku teringin nak beli mug yang terdapat dalam laman web HEARTBEAT. Sesiapa yang nak join klik aje di SINI. Jangan lepaskan peluang ini. Selain boleh beli barang melalui online dapat juga tambah duit jajan.

13 patah-patah kata:

a n a s t a s y e a berkata...

macam best je .. nanti nak tengok lah. Kalau best .. anastasyea pun nak cuba.

sop berkata...

nice sharing..
boleh cuba mana tahu dapat jana pendapatan :)

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

macam menarik jer nih

MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

toyolkiut berkata...

info yg menarik..

echah mashuri berkata...

rse mcm nk jugak..huuuuuhuh

Jieda berkata...

anastasyea ~ join je.best.

sop ~ boleh juga tambah duit sikit sop

Princess Momoy ~ memang menarik

toyolkiut ~ thanks

echah mashuri ~ join je.lagipun free register

honeyvsbee berkata...

salam jieda bee dah join..nampak tk dalam blog bee kat bawah tu..

honeyvsbee berkata...

wasalam..haha tak per jieda...bee tengah design blog tu..jieda komen skit..blog bee berat tk nk load?

akeep razalee berkata...

woot! wah dapat mug nak satu ea. .haha. .nice art

Cik Su berkata...

cik su tak paham sangat pasal heart beat nie.. affliate ke ape?? bukan iklan cam nuff kan.. cam ne nak dapat earning

blog-tips-kurus berkata...

wa da tepek tapi kan wa x klik step no.5 (dlm bulatan). So camno tu? ahfat raksasa cam nak quit je, beliau kata $$ tak memberangsangkan..mmmm...

cikgu faezah berkata...

wahh. banyak gak yang boleh dibagikan hadiah. Comel-comel gak semuanya.

jutawanvanilacoklat berkata...

jana pendapatan melalui blog http://jutawanvanilacoklat.blogspot.com