Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
25 Disember 2010

Kata Kunci


Salam semua.. wahhh.. dah lama gila tak update blog. Dah hampir seminggu lamanya. Disebabkan takde cerita menarik yang nak aku ceritakan di sini, aku cuma nak tunjukkan kata kekunci untuk blog ni yang aku perolehi dari analitik nuffnang. Nampaknya sinetron Bukan Diriku telah menjadi kata kekunci yang paling top. Best..best.. tak sia-sia aku buat entry sinetron Bukan Diriku ni.

Oh ye.. peminat sinetron dah tengok citer ni. Best kan.. sedih juga. Aku tak sabar nak tunggu ending cerita ni. Nak tau apa kesudahannya. Okay.. ni je entri aku untuk hari sabtu ni.

7 patah-patah kata:

ardinihumaira berkata...

blog dni ramai cari pasal kasut :D

Jieda berkata...

ardinihumaira ~ dah jadi cam kedai kasut ye

azieazah berkata...

Siri Bukan Diriku tu kat channel mana. Macam tak ternampak pulak....

NuSaNa NoSa 91 berkata...

erkkk..?? tumpang tnya.. tu cite pe?? tatau pon.. =.=

honeyvsbee berkata...

tahniah kak..hihi

ManjaIxora berkata...

salam kak jieda..

ramainyer.. tahniah kak..

ada GA tag utk akak.. jgn lupa amik ek.. hohoho

Kie-yu berkata...

bertuah la badannnn
hehe :)