Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
12 Disember 2010

Earning Dari Heartbeat

Salam.. masih lagi entry pasal HEARTBEAT. Kali ni nak tunjuk earning yang aku dapat setelah aku sign up petang semalam. Walaupun tak banyak tapi okaylah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Betul tak?



Gambarajah di bawah menunjukkan camner heartbeat ni boleh tambah duit poket. Selain tu jika beli online korang akan dapat diskaun. Barang-barang yang dijual di website Heartbeat pun best-best juga.


Kepada sesiapa yang nak mendaftar tu korang klik di SINI. Pendaftarannya percuma je. Oh ye.. total untuk cashout adalah RM50.00.

21 patah-patah kata:

honeyvsbee berkata...

heartbeak lagi hahah sakan kempen ni jieda

ardinihumaira berkata...

comel kan HB ni...
dni tempah keychain. lawa :)

zulkbo berkata...

salam..
tahniah..semoga rezeki
anda terus bertambah

mamalieyna berkata...

oooh en nuff jd anak tiri la skrg ye..hehe..

selagi boleh rebut je peluang yg ada ye Jieda!

Odah+One = OdahOne berkata...

dah join pun...hope heartbeat tak jadi heartbreak...haha...tq rakan serumah...

Mata Hati berkata...

nampak menarik lah.. nanti nak pergi jenguk2 sekejap HB ni..

usop berkata...

ini sudah bagus, taniah...

E.d.Y berkata...

benda ni macam nuffnang ke?

Jieda berkata...

honeyvsbee ~ skang ni memang tengah kempen sakan he3

iniialahaku berkata...

err..tnya,klu pkai HB ni skali ngan nuff..membership status nuff 2 dia tukar x jdi ordinary ke non ordinary ntah dari status gliterati

Jieda berkata...

ardinihumaira ~ tu la..cantik kan.Akak ingat nak beli mug kat heartbeat la

Jieda berkata...

zulkbo ~ mudah-mudahan.Amin

Jieda berkata...

mamalieyna ~ heartbeat ni anak angkat je he3.skang ni apa peluang yang boleh mendatangkan RM,amik je

Jieda berkata...

OdahOne ~ harap-harap begitu la ye

Jieda berkata...

Mata Hati ~ jenguk je.Explore apa yang ada

Jieda berkata...

usop ~ terima kasih.jomlah join

Jieda berkata...

E.d.Y ~ tak..benda ni bukan cam nuffnang.nuffnang iklan tapi ni tempat sjopping online.itu cuma banner je.

Jieda berkata...

iniialahaku ~ wat masa sekarang,status tu belum bertukar lagi.masih glitterati.nanti kang kalau dah bertukar,kita removelah banner ni

soffya cik bulan berkata...

cik bulan pn tgh godeh bnde nihhh
hope dpt be gak..hu

Jieda berkata...

soffya cik bulan ~ harap2 ye

yastro berkata...

Sayang Nuff lagi ni...x sanggup nak menduakannya...hahaha