Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
14 Disember 2010

Font Blog Telah Bertukar

Salam.. pada sape yang alert blog aku ni mesti dapat rasakan perubahan yang aku lakukan pada blog ni. Sebenarnya aku dah boring dengan font yang ada kat blog aku ni. Font sebelum ni cam skema je. Aku nak jenis yang ceria maklumlah aku ni kan ceria orangnya ha3. Sekarang ni nak tukar citarasa la pulak.

Sebelum ni aku search kat google cari tutorial penukaran font di entri tapi susah juga nak cari. Satu lagi aku tak berapa nak faham. Maklumlah aku ni bukannya terror sangat pasal coding-coding ni. Oleh itu, malam tadi aku menggodeh template aku ni sendiri dan akhirnya aku berjaya. Ohh.. seronok dan puas hati. Lepas ni dah boleh main tukar-tukar font. Ada yang nak tukar juga ke? Kalau ada aku boleh sharekan.

22 patah-patah kata:

Mata Hati berkata...

font yang baru ni nampak cantik jugak.. :)

♥♥ atie ♥♥ berkata...

salam..nak wat jugak...ajar la kita...huhuhu

nursayidatina berkata...

tina suke font ni :)

noor berkata...

btl tuh jieda
nor pun suka ceria2
nice blog...

honeyvsbee berkata...

font kat tajuk tuh best

zulkbo berkata...

salam..
tahniah..
usaha tangga
kejayaan..

ManjaIxora berkata...

wah.. font baru.. feewiitt..

Jieda berkata...

Mata Hati ~ yeke? Pandai tak saya pilih he3

Jieda berkata...

atie ~ disebabkan dah ada permintaan,nanti saya sharekan ye

Jieda berkata...

nursayidatina ~ skang ni pun dah banyak font yang cantik.sampaikan tak tau na pilih yang mana

Jieda berkata...

noor ~ bila kita ceria barulah orang suka baca blog kita.betul tak?

Jieda berkata...

honeyvsbee ~ yeke he3

Jieda berkata...

zulkbo ~ thanks.nanti nak belajar yang lain pula

Jieda berkata...

ManjaIxora ~ cantik kan he3

mrs_zura berkata...

cantik plak tgk...
*kak,GA sy akak x follow ye?syarat dia kena follow:-)*

mamaiman berkata...

salam..
kak..nak belajar jugak kak..
nanti share ye...

soffya cik bulan berkata...

ni font kristen kan...?slp la..tk pun gio apa tah.hu..
cantek..kan?klo x

jom jmpt join ga akk nihhh
http://soffya86.blogspot.com/2010/11/hijab-contest-dan-giveaway-by-soffya.html

Jieda berkata...

mrs_zura ~ lupa la.skang dah follow.

Jieda berkata...

mamaaiman ~ okay..nanti akak buatkan satu entry tutorial ni

Jieda berkata...

soffya cik bulan ~ akak dah join

anyss berkata...

Salam,
Tahniah! Cantik cat rumah baru ni...nampak ceria dan muda belia. Tapi...agak lambat sikit nak. Kena tunggu agak lama baru boleh baca...


Kontes Cerita Paling Lawak Sedunia

Jieda berkata...

Anyss ~ lambat sebab loading ke?