Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
12 November 2010

Apa Dah Jadi Ni??


Salam.. nak tanya sikit la kat korang yang baca entri ni. Aku dah tak nampak ads nuffnang kat blog aku ni. Bila aku blogwalking kat blog orang lain pun, aku tak nampak kat mana ads nuffnang ni. Adakah sekarang ads tu tengah problem ataupun pc/server aku yang problem ataupun adakah dah kena block huhuhu...

13 patah-patah kata:

Kie-yu berkata...

ada je kak
kie-yu nmpk :)

ManjaIxora berkata...

salam k.jieda..

dlm blog saya still ada nuffnang ads kak..

ZACK ENTRY berkata...

ade jer..

mamalieyna berkata...

jieda:
ada je ..nmpk ke side bar n header tuu kuar iklan..

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ada mslh ngan pc akak kot.. sbb keen nmpk je iklan tu.. ^_^

DaHLia berkata...

xde mende, kadang mmg masalah server Nuff sana, bukan sbb kita ke apa :D

tiefazatie berkata...

salam sis..ada ja nie..hihi..ifa un kne gak jap td..hihi

anyss berkata...

Salam,
Maknanya ada ANTU dalam PC jieda...orang lain semua nampak ;)

Sila halau semua hantu2 tu ya...

Aduka berkata...

cuba update java flash or java JRE..

ardinihumaira berkata...

dni pun skang cam tu gak..
tapi, nak wat cmana kan.. :) kita tunggu dan lihat ajela...

Izan Ishak berkata...

betul3...ade je iklan nuff, kekadang mmg jadi camni~

mahira oya berkata...

ade je..ape probs ek tu..

gnesop.com berkata...

kadang2 jem atau sistem refresh.. tu yg tak der..
kejab jer kalau x der..
atau internet kita juga.. :)