Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
08 November 2010

Dapur Idaman Traffik Terbanyak


Salam semua.. pagi ni seperti biasa aku akan tengok akaun nuffnang sebelum tengok yang lain, part yang best tengok ialah keyword. Tak sangkanya, dapur idaman telah mengungguli carta. Walaupun angka tu hanya 15, bagi aku banyak la tu untuk blog aku yang tak glamer ni. Bila search kat google blog aku dalam tajuk Dapur Idaman berada di mukasurat pertama. Agaknya hujung tahun ni ramai yang nak buat dapur baru kot. Maklumlah bonus kan nak masuk tak lama lagi he3.

4 patah-patah kata:

Kie-yu berkata...

hehe :)
bertuah la dapur idaman akak~

Sky0ne berkata...

mmg menjadi contoh la utk org lain buat dapur jgk...huhu

ardinihumaira berkata...

wahh..
bagus tu kak..
leh fokus untuk bahagian tu.. makin maju jaya nanti :)

Kyuubi berkata...

ahahaha. diorg nk buat dapur idaman tp takde idea dapur tu cmana. haha