Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
24 November 2010

Hoki Ke Final

Salam.. tengok pada tajuk mesti ramai yang sudah maklum bahawa pasukan hoki kita layak ke peringkat AKHIR di Sukan Asia, semalam balik je rumah aku join en suami tengok hoki. Fuhh.. memang best la permainan dorang. Bangga sangat sebab Malaysia telah mencipta sejarah melayakkan hoki ke peringkat akhir dengan mengalahkan India 4-3. Sejak raya Aidiladha yang lepas, channel yang aku selalu buka ialah Astro Arena. Sampaikan anak-anak aku bising tak dapat nak tengok kartun. Harap-harap sasaran Malaysia mencapai 9 pingat emas akan tercapai. Amin..

14 patah-patah kata:

Huda berkata...

bangga sangat..semlm tgk siap terlelap2 abih jam 7pm kan..hehehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. berkata...

yes!kagum jugak dgn mereka..hope berjaya mereka kalahkan Pakistan nnt..amin.. :)

Jieda berkata...

Huda ~ haah,best sangat kan.Jangan lupa tengok final nanti.Harap-harap Malaysia akan dapat emas.

Jieda berkata...

Ain aka Ibu Qaisara ~ betul tu.Tak sabar nak tengok

anyss berkata...

Salam,
Waaaaa bangga gak ni walaupun tak minat sangat sukan hu huh u

Chaiyoooook Malaysia!

tim berkata...

aku ada tengok..!!

saspen sungguh situasi extra time tu

Jieda berkata...

anyss ~ ye..chaiyook malaysia

Jieda berkata...

tim ~ betul.memang berdebar rasa time tu

ManjaIxora berkata...

yesss.. chaiyok, chaiyok, malaysia.. MALAYSIA BOLEH.. hohoho

Jieda berkata...

ManjaIxora ~ yee..Malaysia boleh

mahira oya berkata...

bangga..alhamdulilah

ardinihumaira berkata...

nak Malaysia menang!:D

Jieda berkata...

mahira oya ~ haah kan.bangga ni

ieda berkata...

good for hockey...tapi tak best sb takraw tak dapat gold..permainan tradisi kita tue..