Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
22 Disember 2009

Aktiviti Sekarang

Kesian benda ni dah lama terperuk kat dalam bilik. Aktiviti masa rajinku selain dari baca novel, aku minat sangat buat crosstitch ni. Tak silap aku dah hampir 4 bulan jugak aku tak sentuh benda ni. Aku rasa yang ni dah masuk 4 jenis gak aku buat tapi semuanya sekerat jalan hehehe. Tetapi kali ni aku berazam akan menghabiskan crosstitch yang ini.


Gambar agak blur sebab cahaya dari kertas tu la.

Masih dalam pembinaan hehehe

11 patah-patah kata:

leyza berkata...

ish!ish! lawo tu...akak bab cucuk2 jarum ni memang surender.mata ni makin teruk rabunnya(rabun dekat)

maiyah berkata...

yelah.. kalo akak wat yg ini pun bagus gak kan.. tapi nanti cpt boring la plak.. ishk! ishk! ishk!

Jieda berkata...

kak leyza..setakat buat ni boleh la tapi kalau dah masuk bab menjahit baju pun saya surrender gak hehehe

Jieda berkata...

kak maiyah..ada masanya memang bosan gak bila buat kaler yang sama je sebab tu ada sikit sana sikit sini

azieazah berkata...

Best nyer ada bakat sekreatif ini..
MokYang ni, nak pendekkan kain skulah anak cucu pun kene cari tailor..

mamalieyna berkata...

waaah sungguh cantik la..kreatif nih! ^_^

Jieda berkata...

kak azieazah..kreatf ke?takde la kak.ikut je panduannya,jadi lah tuuu

Jieda berkata...

mamalieyna..tak sabar nak tunggu bila dah siap sepenuhnya

Watierman berkata...

Wah..Jieda...pandai betoi menggoda...ni pun fav. hobby akak juga...dah bertahun tak buat......yer ka...last year ada buatkan list nama sedara mara hubby kasi pada PIL akak...dia dah siap framekan!!!hari tu ada gak ajar si Reena...siap jer LOve kecik besar duit siling 50 sen...dah dia tak sambung...!!!Budak2....ingat nak main jer!!

dina berkata...

aku masa pregnant dulu gile nak buat benda ni, tapi sekerat jalan, dapat separuh je la tulisan Allah Muhammad tu... tah mana aku letak. tapi la ni dah tak minat la...

anin berkata...

caNTIKNYEEE.. nanti dh siap bgtau laa..