Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
16 Disember 2009

Fuhh...penat

Hari ni agak kebizian sikit la pasal aku dan kawan-kawan buat projek packing jajan untuk goodies *err..betul ke aku type ni* khas untuk anak-anak staff di bawah 12 tahun je. Sape yang dah tingkatan 1 tu mintak maap la ye. Sebenarnya 25hb ni tempat kerja aku buat family day. Sebelum ni dah beberapa tahun kitorang buat kat Starhill Golf Resort. So, kali ni kitorang buat kat tempat kerja je. Sekali sekala tukar tempat la pulak. Walaupun aku bukannya committee tapi aku tolong gak packing.

Ini antara hamper yang disponsor oleh supplier

Ini adalah sebahagian jajannya. Betapa bersepahnya.

Ada air kotak coklat dutch lady, Nini choc sticks, choclair,
ishh..banyak lagi la untuk ditype kat sini

Inilah goodies yang telah siap dipacking dan akan
diagihkan untuk anak staff pd family day nanti

Part ni yang agak best, maklumlah mesti ada balancenya.
Apalagi.. habuan untuk kitorang la hahaha

3 patah-patah kata:

HaSue berkata...

Ghairah lak nengok jajan tuh jieda...susu ceklat tu rasanya macam nak minum jek sekotak..(mmg xleh harap jadik tukang bungkus hamper laa kalo gini gayanya)
haha

maiyah berkata...

nk gak.. nak kit huhuuu jeles

azieazah berkata...

Wahh bestnyerr... pastu pakat2 kira berapa nak boh dlm hamper.. Yang lebih masuk mulut si tukang bungkus.. aahahahaha...!