Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
31 Disember 2009

Family Day

Aku nak mulakan n3 aku petang ni dengan family day. Pada 25hb yang lepas company aku buat family day kat sini je. Takde nya nak pegi jauh-jauh. Untuk tahun ni, bagi aku okay je la. Nak tau apa yang aku dapat untuk lucky draw. Aku dapattttt DVD. Jenamanya ntah apa-apa je tapi okay la. Bersyukur la dengan apa yang dapat huhuhu... Baju kitorang tahun ni hitam merah. Tak banyak pun gambar yang diambil. Aku kebizian di masa itu.

Irfan tgh tensen tu sebab dia tengah makan tapi ditarik oleh mamanya suruh masuk game

Terror ke Balqis main gelung tu

0 patah-patah kata: