Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
09 Jun 2010

Buffered Lagi

Salam semua... alhamdulillah, sekarang ni buffered aku dah makin bertambah. Ini adalah buffered kedua untuk iklan baru. Jika sebelum ini iklan Coffee Mate keseorangan kini iklan Maxis Blackberry telah menemaninya. Masa hari pertama untuk kedua-dua iklan ni aku agak terkejut kenapa iklan ni asyik muncul je. Seolah-olah telah dipaku kat blog aku. Aku agak mungkin buffered tapi tak terlalu mengharap. Bila keesokan harinya, aku tengok kat earning nuffnang rupanya betul iklan tu adalah buffered. Seronok sangat sebab dalam masa 5 bulan lebih aku mendaftar dengan nuffnang aku dah dapat 17 buffered termasuk tiga yang masih running ni. Satu pencapaian yang agak baik untuk diri aku sendiri.


Iklan tengah running


Korang janganlah gelak tengok amount tu ye. Malu ai.

Satu lagi..bintang dah penuh ni. Kalau ada sesape tau apa keistimewaan kalau bintang ni dah penuh silalah kongsi dengan aku ye.

32 patah-patah kata:

Salmia berkata...

wah.. bestnya tengok earning nuff akak! jeles ni. BE 1 pun tak lekat

Kie-yu berkata...

wah~ tahniah..
semoga Sepatah kata terus maju ke hadapan ;)

DaHLia berkata...

wahh banyakknya..
mcm mn ek bintang tu nk bg penuh..tatau gak ni..huhuh

anyway, DJ setahun baru rasa semua...kamu lebih memberangsangkan laa :)

AMIRA IS MIRA berkata...

macam mane boleh iklan tue stick kat belog awak je???

cepat ea buffered awak naik??

buyat(bebola tomato) berkata...

5 bintang??
ahahaha baru 1 je nek 4 bintang....
yang buffered lg la...
sikit je....

.::WaNiE::. berkata...

waaa hebatt

kakchik berkata...

salam ziarah.
tahniah! baru 5 bulan dah begitu banyak BE, tentu Jieda ni seorang yg aktif blogging.

ardinihumaira berkata...

wow... LR dni tak penah dapat 5 bintang.. B dengan SS je 5 bintang.. pastu dua minggu ni buffered asyik merajuk jadi metered je.. huu.. bestnya akak ^__^

Kalau Free, Jom Singgah Sini ;)

mynuffnang berkata...

aku pernah rasa 4 bintang je

Jieda berkata...

Salmia ~ ala..itupun tak banyak mana pun.rasanya salmia pun pernah dapat BE kan

Jieda berkata...

Kie-yu ~ terima kasih

Jieda berkata...

Dahlia ~ saya pun tak pasti camner nak penuhkan bintang tu.

Jieda berkata...

AMIRA IS MIRA ~ mungkin rezeki hehehe...

Jieda berkata...

buyat ~ takpe..sabar.lama-lama mesti akan merasa juga

Jieda berkata...

Wanie ~ belum hebat lagi tu hehehe

Jieda berkata...

kakchik ~ aktif sangat tu takde la.ada juga berhari2 tak buat n3 baru tapi mungkin rezeki hehehe

Jieda berkata...

ardinihumaira ~ takpe dini..bila tiba masa akan rasa kelima2 bintang.

Jieda berkata...

mynuffnang ~ okay la tu.bila dah merasa 4 akan ada yang ke 5 hehehe

- zuriey - berkata...

wah banyak nya bintang..nak gak cmtu

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa apa rahsianyer???

sweeTSour berkata...

wah bestnya..byk btol dpt buffered earning...

caliph shuriken berkata...

congratz.. best ar, all 5 stars ^^

caluk@cencaluk berkata...

boleh banjer aku pizza he he

Fitrihadi.com berkata...

wahh penuh dah ek bintang tu..earning pun banyak..tahniah!

Mysara Newrie berkata...

haih ~ jeles ni tgk akak dapat byk BE. hehe ;D

nieda berkata...

wow seronoknya dpt duit mencanak2..rezeki tu., bintang pun full..kalau ada kesempatan boleh la share info k

Mar berkata...

waaaaaahhh..tahniah!!
teruskan usaha anda! =D

dunspeak♥ berkata...

wah tahniah! bile la leh jd cmnie gak..hehee

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

bstnye jieda :)

Salmia berkata...

yup, sy penah dapat BE tapi skaran xda dah.geram la nuff bertukar2 kt blog sy tp BE xdapat pon.. aisemennn...

nas berkata...

congratz.....susa nk wat cmnie...:P

sop berkata...

tahniah..jeles la lama x dpt buffered.. apa agaknya nuffnang marah aku..huhuhuh