Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
24 Jun 2010

PERADUAN TELAH DITUTUP

Salam semua... aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi join peraduan yang aku buat ni. Sebenarnya tak planning pun nak buat peraduan tapi semalam idea tiba-tiba datang dan akhirnya peraduan aku berjaya disertai oleh 34 orang.

Dengan ini aku mengumumkan peraduan telah ditutup. Kepada sesiapa yang terlepas peraduan ni, boleh join pada peraduan yang akan datang.

Kepada semua peserta pula, keputusan tak dapat diumumkan harini kerana sekarang ni aku memang tengah busy. Mungkin besok atau lusa pemenang akan diumumkan. So...tungguuuuuu

13 patah-patah kata:

tiefazatie berkata...

wah..sape kah pemenang nye..nervous2..hihihi..akak..nt ifa xdpt on9 tau..g langkawi malam nie..smp 27hb..mana tau rezeki ifa..hold ek..hihi..poyo kan??haha

Cik ERynn berkata...

ramainye....huhuhu menang ke idak ni..eheheh

M a W a D D a H berkata...

ok..adah tunggu..hehe

Kie-yu berkata...

hee~
nebes!
tp setia menanti ;)

marina anakcikbob berkata...

nebes gak ni..

si para para berkata...

nk join jugak..waa dah tamat da..

Salmia berkata...

waaa.. ramainye join. gud luck pd semua peserta ye.. (>_<) nebes jugak. hihihi

Syuzana berkata...

menanti keputusan juga :)
sabar...sabar ....

Along25 berkata...

nebes jgk... ada rezki ke tak ni huhuhuhuh~

GombakMali berkata...

fuh fuh fuh! mnang la~ :P

alynn malynna berkata...

hmm..nak menang jugak...

x sabar nak tau keputusan..hihi

nas berkata...

xsempat nak masok...dush!! :(

mijie berkata...

knp cepat sgt bg masa..huh x sempat nk join..huhu