Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
28 Jun 2010

KEPUTUSAN PERADUAN BUAT PERKATAAN DARI HURUF

Salam semua.. kepada semua peserta aku minta maaf sebab terlewat mengumumkan keputusannya. Aku pun tak tau kenapa tenet aku kat rumah tak boleh nak login blogspot. Sampaikan aku nak komen kat blog orang lain pun tak boleh juga. Jom kita lihat keputusan di bawah

KIE YU - 153 patah perkataan (14 perkataan ditolak kerana double) = 139 patah perkataan yang diterima
GOMBAKMALI - 69 patah perkataan
TIEFAZATIE - 80 patah perkataan
ELLENYNA - 152 patah perkataan
WHITE BIRD - 15 patah perkataan (2 perkataan ditolak kerana tidak menepati syarat) = 13 patah perkataan yang diterima
MASHIMARO - 30 patah perkataan
CIK ERYNN - 76 patah perkataan
BUYAT - 100 patah perkataan
SI JARI TUNJUK - 100 patah perkataan
QASIH NADIRA - 107 patah perkataan
KAK NGAH - 136 patah perkataan
ASFZ LILY - 120 patah perkataan
SOP - 90 patah perkataan
SALMIA - 86 patah perkataan
DYEA IRDINA - 61 patah perkataan
ALONG25 - 107 patah perkataan
AROL DSHW - 186 patah perkataan
HUDA - 202 patah perkataan
AI NA - 100 patah perkataan
I.HAZWANI - 31 patah perkataan
IEDA - 117 patah perkataan
ZEEHO - 47 patah perkataan
WRITER NIMS - 60 patah perkataan
MUNGE - 31 patah perkataan
FARAH SYAFIQAH - 177 patah perkataan
DELOUR - 101 patah perkataan
X PO - 93 patah perkataan
KASIH SUCI - 100 patah perkataan
MAWADDAH - 189 patah perkataan
MANJAIXORA - 210 patah perkataan
SYUZANA - 135 patah perkataan
ZAI KULIM - 118 patah perkataan
MARINA - 197 patah perkataan
SUNSHINE - 18 patah perkataan
ALYNN MALYNNA - 172 patah perkataan
ZEALOT - 103 patah perkataan

PEMENANGNYA IALAH MANJAIXORA DENGAN 210 PATAH PERKATAAN.

Tahniah kepada pemenang. Sape yang tak berjaya tu jangan sedih, InsyaAllah akan ada peraduan yang akan menyusul.

P/S: Boleh refer balik perkataan kat ruangan komen di sini


14 patah-patah kata:

ai na berkata...

congrats MANJAIXORA! hebat seyh!

Kie-yu berkata...

ouh~
saye kurang bernasib baik congrats
MANJAIXORA dengan 210 patah perkataan..
best la contest mcm ni kak ;)

Salmia berkata...

wah.. tahniah pada pemenang.. hehehe gila banyak perkataan dia

ManjaIxora berkata...

yeay.. yeay.. menang..

alhamdulillah... semoga jieda dimurahkan rezeki untuk buat lg byk peraduan.. hohoho..

thanks soo much.. mmuuaahh

(huh, mengalahkan menang trofi ABP.. hahaha)

Syuzana berkata...

tahniah kepada pemenang!!!
memang mantap arrr :)

~suNshiNe~ berkata...

oh..tak menang ke...hu3..
tahniah la buat yang menang..

kakngah berkata...

tahniah beb!!


jieda.. ko nak tau.. tgh drv pn aku asek terfkr2 jek perkataan tu tau. mmg bnyk yg tertinggal..

marina anakcikbob berkata...

wahhh...congrats MANJAIXORA...

.::WaNiE::. berkata...

waaaa ape ni tertinggalll

waaaa

kasih suci berkata...

tahniah2 kepada pemenang...byk betul perkataan dier...

AROL DSHW berkata...

Tahniah, MAnjaIxora! :)

asfz lily berkata...

wow..200++ word..
sedey xmenang.. :(

congrate kpd pemenang :)

tiefazatie berkata...

wah..tahniah2..,hihi

buyat(bebola tomato) berkata...

amboi 210...beza 110...