Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
04 Jun 2010

Hadiah dari R4T

Salam petang, hari selasa lepas parcel hadiah yang aku aku dapat kerana menjadi follower yang ke 100 di blog R4T telahpun sampai. Hadiah yang aku dapat ialah beg kecik yang comel. Terima kasih banyak-banyak R4T ye. Lepas ni buatlah giveaway. Boleh saya join hehehe.. Tengok je la gambar di bawah ni





pssttt nisa, nasib baik pilihan beg tu dah betul cuma kertas tu je yang salah, tapi takpe la... yang penting best sangat sebab dah dapat beg kecik tu.

8 patah-patah kata:

asfz lily berkata...

cntik :)

Jieda berkata...

asfz lily ~ terima kasih

Kie-yu berkata...

hehe~
da agak da slh msukkan notes
sbb lepas wraping tros mcm was2
betul ke wish kt dlm tu

sorry eh sis
kelemahan tu dtg dri sy sndiri
sorry bnyk2
pengalaman pertama buat giveaway

nsib baik hadiah tak salah bg kan ;)
btw, congratulation kak!

R4T nak buat giveaway utk pencarian loyal readers plak
nnt akan diupdate

kali ni akan make sure wish yg btul
hee~

Roronoa Zoro berkata...

eh 1000 ker 100??
=P

kat kertas tue tulis 1000..?

tot tot kecik berkata...

salam..

tahniah.. :)

Azizul Luqman berkata...

perghh...
ok lah tu kot, dpt hadiah...
hehehe... :P

Lin O berkata...

ok, sgt jeles! :DD

hellioz berkata...

gwa nak gak!!!!!
gyahahaahahaahahaahah~