Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
09 Januari 2011

Facebook Bakal Berakhir 15 Mac Ini


Salam.. tadi masa aku berblogwalking, aku nampak beberapa blogger post entry berkenaan facebook ni bakal ditutup pada 15 March ni. Hmm..mungkin betul kot sebab dah disahkan sendiri oleh pengasas facebook ni. Bagi aku facebook tu ditutup atau tidak sama je sebab aku bukannya aktif berfacebook. Lagipun aku lebih sukakan aktiviti blogging ni.

Aku buka akaun facebook pun atas desakan seorang kawan dan juga kerana aku cuma nak cari kawan-kawan sekolah baik sekolah rendah ataupun sekolah menengah yang dah bertahun tak jumpa. Kini dah jumpa dan no contact masing-masing pun dah ada dalam simpanan cuma kesian gak pada peniaga yang menjual secara online ni kerana bagi aku facebook ni salah satu medan yang paling sesuai untuk berjual online.

Mungkin lepas ni ramai akan kembali ke my space atau friendster. Aku dapat info pasal penutupan facebook ni di FACEBOOK WILL END ON MARCH 15th

5 patah-patah kata:

CahayaCintaIlahi berkata...

salam
tanx fOr the infO ekh
rase tak best lak ble
fB da nak ditamatkan aih
tp nk wat cmne kan huhu ;0

odah + one = odahone berkata...

FB tutup? propaganda or gimik jek kot?

mamalieyna berkata...

oooh ye ke..eina taktau pulak...yelah tak aktif pun Fb ni...jengok sebulan sekali jer..hehe//so, kalau tutup pun takde impact sgt la..tp pd mereka2 yg aktif tu sure terasa kan..huhu..

kakyong berkata...

auta jer tu... dulu pun ade rumours mcm ni.. ;)

akuorgkmpng berkata...

tu tipu ja semua tu..
baca ni..

http://ikutdanaku.blogspot.com/2011/01/facebook-shut-down-hoax-spreads-like.html