Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
17 Januari 2011

Only Beauty Giveaway


Salam.. aku dah register Only Beauty minggu lepas. Website OnlyBeauty ni yang bestnya semuanya pasal barangan kecantikan diri. Pastu tadi terima email sample free yang aku apply minggu lepas dalam pemprosesan penghantaran. Bestnya dapat barang free ni.

Kalau kot-kot ada yang nak sample free, korang kena register dulu bagi yang belum register lagi. Sila register di SINI ye kwan-kawan. Sebelum tu OnlyBeauty ni ada buat giveaway. Jomlah join beramai-ramai.

3 patah-patah kata:

L berkata...

gUDLUCK!

curi kene potong tangan ? http://lolz-l.blogspot.com/2011/01/saper-nk-potong-tangan.html =)

Jieda berkata...

L ~ thanks

ZiE FAUZi berkata...

dah register minggu lepas, tp bila klik link yg depa bg kat email tu x bleh klik la..